Από το Δημοτικό Συμβούλιο της 30-10-2014…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου  που έγινε στις 30 Οκτωβρίου,  η αντιπολίτευση  «στα προ ημερησίας θέματα» επικεντρώθηκε στα εξής:

  • «Αξιοποίηση» του νότιου παραλιακού μετώπου της Αττικής, με όχημα τη νεοσύστατη εταιρεία «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ» -θέμα που έβαλε ο κ. Μερκουράκης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης καταθέτοντας το σχετικό νόμο (ΦΕΚ 2424/11-9-2014). Για την ενημέρωσή σας παραθέτουμε το κείμενο της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου εδώ

και την απάντηση του κ. Δημάρχου εδώ

  • «Διαχειριστικός έλεγχος Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Δημοτικού Κοιμητηρίου»- θέμα που έβαλε ο κ. Βασιλείου επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε διαχειριστικός έλεγχος για πρώτη φορά για τη βιβλιοθήκη και για πολλοστή φορά για το κοιμητήριο. Για θέμα που αφορά το κοιμητήριο είχε παλαιότερα γίνει ΕΔΕ για συγκεκριμένο υπάλληλο. Προς πλήρη διαλεύκανση του θέματος και τότε είχαμε επιμείνει , αλλά και σήμερα ζητούμε η ΕΔΕ να επεκταθεί σε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όπως άλλωστε τότε, είχε δεσμευτεί να πράξει ο κ. Δήμαρχος.

  • «Τοποθέτηση της Β. Ανδρικοπούλου ως υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών» – θέμα που έβαλαν μαζί οι κ. κ.  Μερκουράκης  και Βασιλείου. Συγκεκριμένα ζητήθηκε, για δεοντολογικούς λόγους,  να μην τοποθετηθεί στη θέση αυτή η κ. Ανδρικοπούλου στο χρονικό διάστημα που εκκρεμούν αντιπαραθέσεις και δικαστικές διαμάχες  ανάμεσα σε αυτή και σε υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s