Ενημέρωση από την 8η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 29-5-2015 ξεκίνησε με τα παρακάτω προ ημερησίας διάταξης θέματα:

  • Παρέμβαση από τον εκπρόσωπο της κίνησης «Φάληρο άλλη πόλη» κ. Φρέρη, ο οποίος επανέφερε το ζήτημα της ονομασίας οδού στο Φάληρο, με το όνομα του αγωνιστή Λάκη Σάντα, αφού είχε εξασφαλίσει και τη συναίνεση της οικογένειάς του. Ο κ. Φρέρης είχε ζητήσει στις 15/5 εγγράφως από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της εκκίνησης της σχετικής διαδικασίας και επειδή το θέμα δεν είχε περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της Παρασκευής 29/5, απεύθυνε ερώτημα σχετικά με το μέλλον που ο Δήμος επιφυλάσσει στην πρόταση του. Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύτηκε να θέσει το ζήτημα στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να βρει κάποια κατάλληλη οδό για να δοθεί το όνομα του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

santas

  • Παρέμβαση από  τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος υπενθύμισε την πρόταση που είχε καταθέσει μαζί με την κα Γαζή σχετικά με τις ελλείψεις του πρότυπου παιδότοπου ΑΜΕΑ στην Αγία Σκέπη, όπως η αγορά παιχνιδιών ΑΜΕΑ,  τοποθέτηση στέγαστρων κλπ. Η πρόταση είχε γίνει δεκτή ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο κι έτσι ο κος Παπαδόπουλος επανήλθε για να ρωτήσει τον Δήμαρχο σε ποιο σημείο βρίσκεται το συγκεκριμένο έργο. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι το στέγαστρο μπήκε  ενώ εκκρεμεί ακόμη η αγορά δύο παιχνιδιών για τον Σεπτέμβρη.

paidikixara_amea1_645x

  • Παρέμβαση του κ. Μερκουράκη, επικεφαλής της ΡΑΚ Π. Φαλήρου που αναφέρθηκε σε περιστατικό που συνέβη αρχές του Μάη στην αίθουσα του Δημοτολογίου και σε καταγγελία για επίθεση σε υπάλληλο του Δήμου από αιρετό.

10847432_915978281757331_7597373141410385726_o

Στην παρέμβασή του ο κ. Μερκουράκης είπε: «Έχουμε μάθει πως έχει γίνει αναφορά για το περιστατικό την οποία συνυπογράφουν 7 υπάλληλοι που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό. Η αναφορά αυτή έχει κοινοποιηθεί στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην επιθεώρηση εργασίας, στον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Γνωρίζουν τι έχει συμβεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι;» ρώτησε καταλήγοντας ο κος Μερκουράκης, για να εισπράξει την αρνητική απάντηση μερίδας Συμβούλων της Συμπολίτευσης. «Θέλουμε να ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο, για να καταδικάσει αυτή τη συμπεριφορά και φυσικά ο αιρετός υποχρεούται – ως ελάχιστο δείγμα μεταμέλειας – να ζητήσει συγγνώμη από την υπάλληλο. Μην ξεχνάτε πως αν αφήσουμε τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές στο απυρόβλητο, αυτές θα πολλαπλασιαστούν». Στο σημείο εκείνο, το λόγο πήρε ο κ Χατζηδάκης, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το γεγονός και λέγοντας πως παρότι εκείνος έλειπε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΑ, δέχτηκε τηλεφώνημα από πολίτη που διαμαρτυρόταν ότι δεν εξυπηρετείται από τους υπαλλήλους. Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως η ενημέρωση που είχε  από τον παρόντα στο περιστατικό αιρετό ήταν πως δεν υπήρξαν φωνές ή καβγάδες.

Η Δημοτική Σύμβουλος του ΚΚΕ, κα Λαζαρίδου, για το θέμα είπε: «Εδώ δεν είμαστε για να έχουμε προσωπικά, ούτε υπέρ, ούτε κατά, είτε σε σχέση με Δημοτικούς Συμβούλους, ούτε με υπαλλήλους. Εμάς το μόνο που μας ήρθε ως πληροφόρηση, ήταν η μαρτυρία της ίδιας της υπαλλήλου, αλλά και οι υπογραφές των άλλων 7 υπαλλήλων που ήταν εκεί. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Ούτε ντετέκτιβ είμαστε, ούτε δικαστές, όμως οφείλουμε να πάρουμε θέση για το περιστατικό».

Από τη μεριά του, ο κ. Βασιλείου σχολίασε: «Θυμάστε πριν λίγο καιρό είχαμε συζητήσει τα ίδια και είχα πει κάποια πράγματα. Όταν γίνεται ένα περιστατικό, το πιο λογικό είναι να γίνεται μια ΕΔΕ, για να ξέρουμε τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, τι είπαν οι υπάλληλοι. Την ίδια τοποθέτηση είχα κάνει και στην περίπτωση της βιβλιοθήκης. Όταν η υπηρεσία για τέτοια γεγονότα, δεν αποτυπώνει τα πραγματικά περιστατικά, δε ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται. Εγώ και την άλλη φορά σε αντιπαράθεση  με δημοτική σύμβουλο της παράταξης Χατζηδάκη , είχα πει να μείνει  λίγο πίσω μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Τότε το θέμα έφτασε μέχρι τον πρωθυπουργό και από σας δεν έγινε τίποτα. Ούτε ΕΔΕ δεν έγινε, ούτε έμαθε κανείς τι έγινε. Και τώρα τρέχουν στα Δικαστήρια δύο χρόνια. Εσείς έχετε μια ωραία τακτική: Αφήστε τους να βγάλουν τα μάτια τους».

  • Παρέμβαση με ερωτήσεις για θέματα καθαριότητας του Δήμου μας από το Γιώργο Βασιλείου. Ο κ. Βασιλείου έθεσε τις ερωτήσεις:
  1. Γιατί έχει μείνει πίσω η καθαριότητα στο Δήμο;
  2. Γιατί λείπουν τα καπάκια και αρκετοί μηχανισμοί από τους κάδους των σκουπιδιών; (πχ Νηρέως 7, Τερψιχόρης 55, Αλκυόνης και Εσπέρου κ. ά.). Τι κάνει η Δημοτική Αρχή γι’ αυτό;
  3. Γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα στην παραρεμάτιο περιοχή και σε οικόπεδα ιδιωτών; ( Πριν λίγες μέρες από τα ξερά χόρτα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην Κοψαχείλα).

Ο κ. Χατζηδάκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δούμας είπαν ότι γνωρίζουν τα θέματα και κάνουν προσπάθειες για την επίλυσή τους.

20150601_15244720150601_15233720150601_15251210988481_1852804928276999_1485837633351488073_o (1)

  • Ερώτηση από τον επικεφαλής της ΡΑΚ για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, απευθυνόμενος στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Κύριε αντιδήμαρχε, είστε υπεύθυνος για την λειτουργία των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας, δηλαδή το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε – και επιθυμούμε μια συνοπτική και περιεκτική απάντηση – πόση χρηματοδότηση λαμβάνετε κι αν αυτή είναι αρκετή για την ικανοποίηση των αναγκών λειτουργίας τους. Επίσης πόσοι ακριβώς σιτίζονται κι αν εξυπηρετούνται όλοι όσοι έχουν καταθέσει αιτήματα σίτισης».

1527010_434699533298581_1885796980_n

Στην απάντηση του ο κ. Φωστηρόπουλος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κ. Μερκουράκη για την ερώτηση, στη συνέχεια είπε πως πριν από 2 εβδομάδες έγινε αναλυτική ενημέρωση σε σχετική εκδήλωση. Στα ερωτήματα του κ. Μερκουράκη σημείωσε: «τα αιτήματα είναι συνεχώς αυξανόμενα και ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο κι από πλευράς προσώπων».

  • Παρέμβαση με την οποία ζητά αλλαγές στο άγαλμα του Παλαιολόγου, κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΡΑΚ, και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπίτσικας, λέγοντας: «Ο δημιουργός του αγάλματος ακολούθησε τον κανόνα του μέτρου, αλλά η δημοτική αρχή κατάφερε να μετατρέψει το μνημείο σε φαραωνικό δημιούργημα, υψώνοντάς το στο τεράστιο μαρμάρινο βάθρο που είναι τοποθετημένο».

Για το θέμα αυτό, είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της παλιότερα,  η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Μαζί για το ΦΑΛΗΡΟ» , θεωρώντας ότι το θέμα του μνημείου και η αισθητική της κατασκευής του δεν συνυπάρχουν αρμονικά με την παραλία του Π. Φαλήρου.

130421_ΦΑΛΗΡΟ_ΑΓΑΛΜΑ_ΚΩΝ_ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ_04-1024x682

Τα θέματα που συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις ήταν:

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ

1ο θέμα : Έγκριση 2ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2015.

2ο θέμα : Λήψη απόφασης για την έγκριση της 4ης μερικής αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του ∆ήμου Π. Φαλήρου, οικονομικού έτους 2015 .

3ο θέμα : Έγκριση της έκθεσης πεπραγμένων έτους 2014 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 4ο θέμα : Λήψη απόφασης για την απευθείας εκμίσθωση για χρονικό διάστημα τριών μηνών (Ιούνιος- Αύγουστος, για τρείς ημέρες την εβδομάδα), υπαίθριου θεάτρου εντός του Πάρκου Φλοίσβου, στα πλαίσια του άρθρου 192 παρ. 2 του Ν. 3463/2006, για παραστάσεις του θεάτρου σκιών.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 5ο θέμα : Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμών προμηθειών του ∆ήµου που είναι ενταγμένες στον Π/Υ καθώς και τον τρόπο δημοπράτησης αυτών για το έτος 2015.

6ο θέμα : Έγκριση εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση 22 στρεμμάτων στον Ολυμπιακό Πόλο, όμορο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου και των ανοικτών γηπέδων του περιβάλλοντος χώρου» προϋπολογισμού 1.294.451,41 € συμπ. ΦΠΑ και αναθεώρησης µε ανοικτό διαγωνισμό σύμφωνα µε την µε αρ. 58/2014 μελέτη της Τ.Υ που εγκρίθηκε µε την µε αρ. 83/2014 απόφαση ∆.Σ.

7ο θέμα : Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Π. Φαλήρου και ανοικτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο».

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μαςxrysoberidis-xatz_645x (1)  και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κραββαρίτης ζήτησε ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες του έργου και για τη χρονική επέκταση που θα χρειαστεί η ολοκλήρωσή του. Υπενθύμισε ότι ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ) εξακολουθεί να παραμένει χωρίς γήπεδο, όσο δεν ολοκληρώνεται η αποπεράτωσή του. Ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι έχει ολοκληρωθεί το 60% του έργου  και ότι η παράταση 7 μηνών που ζητά η Δημοτική Αρχή  θα επιτρέψει στην ανάδοχο εταιρεία να ολοκληρώσει το Κλειστό Γυμναστήριο.

anaplasi

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

          ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

8ο θέμα : Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου «Κατασκευή βορβοσυλλέκτη στο αμαξοστάσιο του ∆ήμου».

9ο θέμα : Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση και επισκευή τµημάτων ηλεκτροφωτισμού Λεωφ. Αμφιθέας (Β΄ ΦΑΣΗ) και λοιπών οδών».

10ο θέμα : Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου «∆ιαμόρφωση κόμβου Αγ. Σοφίας – Αγ. Πέτρου – Αχιλλέως – Τερψιθέας».

11ο θέµα : Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου « Ανακατασκευή πεζοδροµίων των οικοδοµικών τετραγώνων περιµετρικά της πλατείας Ντάβαρη».

12ο θέµα : Έγκριση ή µη, παραχώρησης µιας (1) θέσης στάθµευσης για την κάλυψη των αναγκών ασφαλείας κατά τη διενέργεια αθλητικών δραστηριοτήτων έµπροσθεν της εισόδου του αθλητικού οµίλου Παλαιού Φαλήρου επί της οδού Αµφιτρίτης αρ. 63.

13ο θέµα : Έγκριση ή µη, παραχώρησης µιας (1) θέσης στάθµευσης για το αυτοκίνητο µε αρ. ΖΚΤ 7125 επί των οδών Ορφέως & Ενδυµίωνος, µετά την µε αρ. πρωτ. 9065/16-4-15 αίτηση.

14ο θέµα : Έγκριση ή µη, παραχώρησης µιας (1) θέσης στάθµευσης για το αυτοκίνητο µε αρ. κυκλοφορίας ΜΟΟ 1354 επί της οδού Αρτέµιδος 74, µετά την µε αρ. πρωτ. 6315/11-3-15 αίτηση.

15ο θέµα : Έγκριση ή µη, παραχώρησης µιας (1) θέσης στάθµευσης για το αυτοκίνητο µε αρ. κυκλοφορίας ΥΝΥ 4689 επί της οδού Τρίτωνος 62, µετά την µε αρ. πρωτ. 3518/9-2-15 αίτηση.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

16ο θέµα : Λήψη απόφασης για: α) την υλοποίηση της αρτοκλασίας στα πλαίσια του εορτασµού των Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στις 28.06.2015 στο κοιµητήριο Π. Φαλήρου, β) την έγκριση και διάθεση της πίστωσης ποσού 339,00€ και γ) τη διαµόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την εκτέλεση της προµήθειας άρτου.

17ο θέµα : Λήψη απόφασης για τη συµπληρωµατική έγκριση του κατωτέρω Κ.Α. , ο οποίος είναι δεκτικός για έκδοση ενταλµάτων προπληρωµής. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ∆/ΝΣΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟ∆ΩΝ

18ο θέµα : Λήψη απόφασης για α)την ανάκληση της υπ’ αρ. 68/2015 απόφασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και β) την απευθείας εκµίσθωση του διαµερίσµατος του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού Πραξιτέλους αρ. 5

19ο θέµα : Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Καταστήµατος «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΙ (6) ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ ΠΟ∆ΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ», της εταιρείας µε την επωνυµία «ΝΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», που βρίσκεται στη συµβολή των οδών Κρόνου αρ. 2 και Ποσειδώνος αρ. 17 στο Π. Φάληρο.

20ο θέµα : Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας Καταστήµατος «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΚΤΩ (8) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ & ∆ΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ, ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΤΡΙΤΡΟΧΩΝ, ΠΟ∆ΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ», του ΚΙΡΜΑΝΙ∆Η ΙΩΑΝΝΗ, που βρίσκεται στην οδό ΝΗΡΕΩΣ αρ. 7 στο Π. Φάληρο.

21ο θέµα : Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών: α) 230,00€ που κατεβλήθησαν για κλήσεις έτους 2010 από την εταιρεία ΑΡΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, β) 180,00€ που κατεβλήθησαν για κλήση έτους 2009 από τον κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, γ) 400,00€ που κατεβλήθησαν για κλήσεις έτους 2009 & 2011 από τον κ. ΚΟΡΜΑΛΗ ΛΕΩΝΙ∆Α, δ) 230,00€ που κατεβλήθησαν για κλήσεις έτους 2010 & 2011 από την εταιρεία ACTION ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ Α.Ε. ε) 80,00€ που κατεβλήθησαν για Κλήση έτους 2011 από τον εταιρεία OLYMPIC ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΕ.

22ο θέµα : Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών : α) 78,88€ που κατεβλήθησαν για ∆Τ & ΤΑΠ από την εταιρεία ΚΑΒΒΑ∆ΑΣ – ΚΑΤΣΑΡΟΣ Ο.Ε., β) 243,28€ που κατεβλήθησαν για ∆Τ & ΤΑΠ από την εταιρεία ΜΕΡΛΙΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ Α.Ε., γ) 14,02€ που κατεβλήθησαν για ∆Τ & ΤΑΠ από την κ. ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, δ) 14,04€ που κατεβλήθησαν για ∆Τ & ΤΑΠ από την κ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΑ ΑΝΝΑ, ε) 14,02€ που κατεβλήθησαν για ∆Τ & ΤΑΠ από την κ. ΜΟΡΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

23ο θέµα : Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών : α) 61,07€ που κατεβλήθησαν για ∆Τ & ΤΑΠ από την κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, β) 76,46€ που κατεβλήθησαν για ΤΦ & ΤΑΠ από την κ. ΚΟΦΙΝΑΚΟΥ ΑΡΕΤΗ, γ) 19,38€ που κατεβλήθησαν για ΤΦ & ΤΑΠ από την κ. ΓΕΩΡΓΙΑ∆ΟΥ ΕΥ∆ΟΚΙΑ, δ) 46,98€ που κατεβλήθησαν για ΤΦ & ΤΑΠ από τον κ. ΧΑΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ.

24ο θέµα : Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού (28,48€) είκοσι οκτώ ευρώ και σαράντα οκτώ λεπτά που κατεβλήθησαν για ∆.Τ., ∆.Φ., & Τ.Α.Π. µέσω λογαριασµών ∆ΕΗ από τον κ. ΜΟΥΡΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟ.

25ο θέµα : Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού (174,11€) εκατόν εβδοµήντα τέσσερα ευρώ και έντεκα λεπτά που κατεβλήθησαν για ∆.Τ. και Τ.Α.Π. από τον κ. GOGH CHOON BAE (Πρόεδρος & ∆ιευθύνων Σύµβουλος της εταιρείας ΜΕΡΛΙΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ Α.Ε.).

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

26ο θέµα : Λήψη απόφασης για : α) την υλοποίηση της διοργάνωσης «Μαθητικό Φεστιβάλ Μουσικής – Χορού – Θεάτρου» του ∆ήµου, που θα πραγµατοποιηθεί στις 12,13,14 & 15 Ιουνίου 2015 στην τοποθεσία «Μπάτη», β) την έγκριση & τη διάθεση της πίστωσης ποσού 1.095,60€ για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και γ) τη διαµόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών.

27ο θέµα : Λήψη απόφασης για την έγκριση της 2ης µερικής αναµόρφωσης του προϋπολογισµού του Ν.Π.∆.∆. µε την επωνυµία «∆ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙ∆ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ∆ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ», οικονοµικού έτους 2015. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

28ο θέµα : Λήψη απόφασης για την α) έγκριση & διάθεση της πίστωσης ποσού 723,20€ και β)την διαµόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την προµήθεια φυτών, για την διοργάνωση εκδηλώσεων για την ηµέρα Περιβάλλοντος.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s