2019-2023: Συμμετέχουμε – Συναποφασίζουμε

Το σήμα κατατεθέν του Παλαιού Φαλήρου, το στρογγυλό κτίριο του Φλοίσβου, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ήταν ο τόπος πραγματοποίησης μιας ανοικτής εκδήλωσης – συζήτησης με θέμα:

2019-2023: Συμμετέχουμε – Συναποφασίζουμε

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2019 από τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί για το ΦΑΛΗΡΟ» και τη Δημοτική Κίνηση «Προοπτική για το Φάληρο» που κατάφεραν να συνθέσουν μια Προοδευτική Κίνηση

με σκοπό μέσα από συλλογική προσπάθεια και με σεβασμό στον άνθρωπο και την πόλη, να παρέμβουν στα Δημοτικά δρώμενα.

Ο Γιώργος Βασιλείου ως επικεφαλής της Προοδευτικής Κίνησης «Μαζί με προοπτική για το ΦΑΛΗΡΟ», έδωσε το στίγμα του συνδυασμού λέγοντας: «Ο συνδυασμός μας είναι πραγματικά ανεξάρτητος, αδέσμευτος, ακομμάτιστος, πολυσυλλεκτικός. Είμαστε απλώς ΦΑΛΗΡΙΩΤΕΣ. Με όλο το σεβασμό που τρέφουμε για τα κόμματα, πιστεύουμε ότι στις Δημοτικές εκλογές πρέπει να κυριαρχήσουν αξιοκρατικά κριτήρια, όπως το ήθος, η εντιμότητα, η γνώση, η αξιοσύνη, η αξιοπρέπεια, η διάθεση για προσφορά στα κοινά».

Ο αρχιτέκτονας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κορμπάς, παρουσίασε τις ιδέες και τις προτάσεις του συνδυασμού για την πόλη μας. Ανέπτυξε τους βασικούς τομείς δράσεων που στηρίζουν το σήμερα και σχεδιάζουν το μέλλον για το Π. Φάληρο ως Δήμο Προοδευτικής Πολιτικής, Δήμο Αλληλεγγύης, Υποστήριξης και    Προστασίας, Δήμο Πολιτισμού και Παιδείας, Επίσκεψης και    Ψυχαγωγίας  αλλά και Δήμο Αειφορίας και Ανάπτυξης.

Η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Αρσενίδου – Μπατζέμα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η παράταξη «Μαζί για το ΦΑΛΗΡΟ» αντιμετώπισε τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου , πάντοτε παρόντες και όχι περιστασιακά, στηριζόμενη στο «Μαζί» . Προέτρεψε δε τους Φαληριώτες να επιλέγουν ως Δημοτικούς Συμβούλους εκείνους που μπορούν να διεκδικούν και να προτείνουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί Φαληριώτες ,αρκετοί από τους σαράντα μέχρι τώρα υποψηφίους συμβούλους, εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών συλλόγων του Π. Φαλήρου.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαλαρή φιλική συζήτηση και … κεράσματα.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s