Νέες Ελπίδες – Νέοι Δρόμοι

Στα χρόνια που έρχονται είναι αναγκαίο ένα νέο Βήμα προς τα εμπρός.Είναι αναγκαία η απελευθέρωση δημιουργικών Δυνάμεων και Ενεργειών με ταυτόχρονη έξυπνη και δίκαιη ανάπτυξη που θα βελτιώσουν τις σημερινές δύσκολες καταστάσεις κάτω από τις οποίες ζούμε.
Οι καιροί απαιτούν μια Καλή Δημοτική Πολιτική !
Μια πολιτική που απευθύνεται στον καθένα δείχνοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα των συμμετοχικών διαδικασιών προκειμένου να αποκτήσουμε έναν μεγαλύτερο «Δημόσιο Χώρο» όπου οι υπηρεσίες θα απευθύνονται σε όλους, θα εξυπηρετούν όλους και θα στοχεύουν αποκλειστικά στην ανάπτυξη του κοινού Κοινωνικού Αγαθού.
Η τοπική Διακυβέρνηση μπορεί και πρέπει να ασκήσει τον ρόλο της ώστε να ανοίξει τους δρόμους για μια ανάπτυξη δημιουργική και δυναμική, να απαντήσει στις τοπικές ανάγκες και να εγγυηθεί την προσφορά Υπηρεσιών πάντα μέσα στα όρια που ορίζονται από τους Νόμους.
Να δημιουργήσει ένα Δίκτυο πραγματικότητας στην εργασία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό, αλλά και στην υπεράσπιση της περιοχής μας απέναντι στην εκμετάλλευση της γης και την καταπάτηση των δημόσιων χώρων.
Έτσι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να σχεδιάσουμε όλοι μαζί μια συγκεκριμένη μορφή του Δήμου για τον οποίο ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε.
Να γιατί ζητάμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, γιατί πιστεύουμε πως η μόνη διέξοδος από τη σημερινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση βρίσκεται στην ενότητα των καλλίτερων δυνάμεων :
Αυτών που πηγάζουν από τους πολίτες της περιοχής μας σε συνεργασία με εκείνες της Τοπικής Διοίκησης.
Αυτή είναι η συμμετοχική ανάπτυξη που θα εγγυηθεί καλλίτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες και καλλίτερες στρατηγικές επιλογές για τον τόπο μας. Αυτή η Συμμετοχή παίρνει τον χαρακτήρα μιας μικρής επανάστασης, μιας νέας αντίληψης όπου η πολιτική εφαρμόζεται σαν τέχνη της συνεργασίας στην τοπική κοινωνία με απώτερο στόχο την κοινή ανάπτυξη.
Μόνο μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε.
Από την πλευρά τους οι πολίτες να αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σαν ενεργοί πολίτες στην πόλη τους.
Το μέλλον σημαίνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !

Νίκος Κορμπάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
μαζί … με προοπτική για ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αρχιτέκτων  μηχανικός    

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s