μαζί … με προοπτική για ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ανεξάρτητου Συνδυασμού:

Την Κυριακή 26 Μαΐου ζητούν τη συμμετοχή και την στήριξή σας. Είναι οι:

Αναγνωστοπούλου Μαρία του Αθανασίου, ελεύθερος επαγγελματίας

Αντωνιάδου Άννα του Μιχαήλ, ιδιωτική υπάλληλος

Αργυριάδης Οδυσσεύς  του Νικολάου,Κοινωνιολόγος, Διευθύνων Σύμβουλος στην Ar Yachts και στην Sailing Holidays MCPY

Αρσενίδου-Μπατζέμα Αναστασία (Σούλα) του Κωνσταντίνου, Λογίστρια,  Δημοτικός Σύμβουλος

Αρώνης Παναγιώτης του Ιάκωβου, Πτυχιούχος Μηχανικός

Βεϊζη Μαρία του Χρήστου,  συνταξιούχος ΕΤΕ

Γαλαίος Νικόλαος του Ιακώβου, Επιχειρηματίας σε προϊόντα και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών

Γαλανόπουλος Αριστομένης (Άρης) του Δημητρίου, Δημοσιογράφος, παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής για το αυτοκίνητο, με τίτλο “Οδηγώντας με ασφάλεια”, διοργανωτής εκθέσεων αυτοκινήτου με τίτλο «Αυτοκίνηση».

Γεωργίου Άννα (Άννυ) του Μιχαήλ, συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας

Γεωργίου Άρης του Μιχάλη,  Λογιστής, πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου

Δανελάτου Ανδρονίκη του Κωνσταντίνου, συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας

Δούκογλου Ευδοξία (Εύη) του Σωτηρίου, Καθηγήτρια Αγγλικών, πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δρακάκη Ελένη του Γεωργίου, ξενοδοχοϋπάλληλος

Ευδόγλου Σωτηρία του Βασιλείου,  επιχειρηματίας σε εταιρεία Διεθνών μεταφορών

Ιωσηφίδης Λέανδρος του Κωνσταντίνου, Πολιτικός μηχανικός, Β.sc, M.sc

Κιούσης Δημήτριος του Ιωάννη, Φυσικός, Μεταπτυχιακό στο Περιβάλλον από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde Γλασκώβη, Ε.ΔΙ.Π. στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Τμήμα Φυσικής.

Κολοβού Μαρίνα  του Χρήστου, Δικηγόρος με  ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, με πτυχία  από το Νομικό τμήμα και το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεργαζόμενη Δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. 

Κονδυλίκα Ελένη του Νικολάου, οικιακά

Κονδυλίκα Ναταλία του Ευάγγελου, σπουδάστρια, ιδιωτικός υπάλληλος

Κορμπάς Νικόλαος του Δημητρίου, Αρχιτέκτων μηχανικός, έκανε τη Αρχιτεκτονική Μελέτη για το Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν».

Κουστιμπής Λεωνίδας του Χρήστου, Ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνικός Οπτικοακουστικών Συστημάτων.

Κραββαρίτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, συνταξιούχος Αστυνομικός υποδιευθυντής.

Μαγιάφα Σμαρώ του Συμεών, συνταξιούχος

Μακρή Αναστασία του Δημητρίου, τελειόφοιτη  της  Ελληνογαλλικής σχολής Jeanne D’ arc,   πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Μαντωνανάκης Παναγιώτης του Μάρκου, Απόφοιτος  1ου  Γεν. Λυκείου Π. Φαλήρου με πτυχίο Δημοσιογραφίας.

Μαραντίδου Μαρία του Λαζάρου, Γεωπόνος, ΕΤΕΠ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Υποψήφια Διδάκτορας του και ΕΤΕΠ του Εργαστηρίου Δενδροκομίας, από τα ιδρυτικά μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας, Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Π. Φαλήρου, π. Αντιπρόεδρος της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων Π. Φαλήρου, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Οικολογικής Συνεργασίας Π. Φαλήρου, μέλος της Ένωσης Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν» και μέλος του Γυναικείου Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου  «Η ΑΘΗΝΑ».  

 Μαριάτου Μαρία του Γεράσιμου, Ιδιωτική υπάλληλος  σε Τεχνική εταιρεία

Μαυρίδης Χρήστος του Ιωάννη, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – ΑΣΟΕΕ, δόκιμος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού, ιπτάμενος Αεροσυνοδός στην αεροπορική εταιρεία Ryan Air.

Μπογιώκα Βασιλική του Μόσχου, ελεύθερος επιχειρηματίας, Πτυχιούχος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος.

Μπόκιας Βασίλειος του Κωνσταντίνου, συνταξιούχος λογιστής – ελεγκτής Εσωτερικού ελέγχου.

Ντεροχονεσιάν-Παπαδόπουλος Γρηγόριος του Χρήστου, απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ Αθηνών)   με ειδικότητα στην Προπονητική Ποδοσφαίρισης και  στην Αθλητική Διοίκηση-Marketing, επαγγελματίας αθλητής μπάσκετ ( Α.Ο.Π.Φ., Ελευθερία Μοσχάτου, Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Βουλιαγμένη κ. ά.), δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο τμήμα πωλήσεων – ανταλλακτικών Ναυτιλιακής εταιρείας.

Παπαδάκης Νικόλαος του Γεωργίου, Μουσικός Παραγωγός, Διοργανωτής Συναυλιών , Δημοσιογράφος.

Παπαδάμ  (Παπαδημητροπούλου) Μαρία του Αθανασίου, Δασκάλα , πτυχιούχος Οικονομικών.

Ρήγας Κωνσταντίνος του Διονυσίου, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος και του τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Επιχειρηματίας  σε εταιρεία διεθνών μεταφορών, μέλος του Δ.Σ του Α.Ο.Π.Φ. για 14 χρόνια και επικεφαλής της διοίκησης  των Ακαδημιών μπάσκετ του Α.Ο.Π Φ.

Σακαδάκης Γεώργιος του Αντωνίου, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, με σπουδές Ηλεκτρολόγου μηχανικού στο ΑΤΕΙ Πειραιά, διατηρεί δικό του ασφαλιστικό γραφείο.

Σοφιανού Δήμητρα-Σοφία του Σπυρίδωνα-Ιωάννη, Γραφίστας – Εικαστικός (Fine artist), υπεύθυνη του τμήματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, στο χώρο της Διοίκησης της Σχολής εικαστικών Τεχνών, «BORGIAS» FineArt, Culture & Design.

Σωτηρόπουλος Κυριάκος του Σταμάτη, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος, εργάζεται σε εταιρεία μελετών και κατασκευών φωτοβολταϊκών πάρκων, αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Π. Φαλήρου (ΑΟΠΦ).

Τασιούλας Σπυρίδων του Κωνσταντίνου, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση με κύριο αντικείμενο την εμπορική διαχείριση μεγάλων πελατών.

Τασουλή Αταλάντη Μαρία του Κυριάκου, Ολυμπιονίκης Καλαθοσφαίρισης (2004), μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών, αθλήτρια μπάσκετ σε πολλές ομάδες (Σπόρτιγκ Αθηνών, Πανιώνιος  Ν. Σμύρνης, Α.Ο.Π.Φ., κ. ά.) Πτυχίο από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στη Διαφήμιση Μάρκετινγκ και Δημόσιες σχέσεις, Μεταπτυχιακό (MSc) στην Ψυχολογία, υπάλληλος στο Δήμο Αθηναίων.

Τζάθα Ασημίνα  του Παναγιώτη,Δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στην παρουσίαση τηλεοπτικών  και  ραδιοφωνικών εκπομπών και media events.

Τουρκοκώστα Μαγδαλινή του Δημητρίου, Ιδιωτική υπάλληλος, Διακοσμήτρια

Φατσέα Ρόζα του Χρήστου – Σχεδιάστρια αρχιτεκτονικού σχεδίου, μέλος της ένωσης συντακτών περιοδικού και ηλεκτρονικού τύπου, εικαστικός

Χολέβας Μιχαήλ του Αθανασίου, φαρμακοποιός

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s