Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «Αθηνά»

Το τριήμερο Χριστουγεννιάτικο bazaar, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συλλόγου, Σολωμού 40, στην περιοχή της Κοψαχείλας, ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και τελείωσε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 και, όπως πάντα, είχε μεγάλη επιτυχία, κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό την Πρόεδρο και τις κυρίες που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο, λόγω του ότι, με τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα φροντίσουν να γεμίσουν με όλα τα απαραίτητα, εξήντα – ίσως και περισσότερα – τραπέζια απόρων οικογενειών και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων τους στο Φάληρο, τις άγιες ημέρες που έρχονται. 

Η Πρόεδρος, Μαρία Καφούρου [τρίτη από αριστερά], με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου[πάντα από αριστερά]: Εύη Μπούκα, Ασπασία Ρούσσου, Δέσποινα Χαλκίδη, Κική Περρέα [Αντιπρόεδρο], Ιωάννα Κατσίγιαννη, Όλγα Φιλιπποπούλου, Βίκυ Βλάχου, Μαρία Μαραντίδου και Γιούλη Κορδούλη.

Άλλωστε, όλες αυτές οι πρωτοβουλίες, εδώ και χρόνια έχουν και την αμέριστη συμπαράσταση του τέως δημάρχου της πόλης και νυν βουλευτού της Ν.Δ. Διονύση Χατζηδάκη, που καθιέρωσε το σύνθημα: «Αλληλεγγύη, Ευαισθησία, Ανθρωπιά. Κανένας δεν θα αισθάνεται μόνος του». Σύνθημα που υλοποιούσε, στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει, ο αντικαταστάτης του, σημερινός δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος, όταν ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα θέματα αυτά.

Κατά την διάρκεια των 3 αυτών ημερών, το «παρών» έδωσαν: ο Δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος με την σύζυγό του Ντόρα Λαγού, οι Αντιδήμαρχοι, Αλέξανδρος Πανταζής, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μιχάλης Μιχαηλίδης, η Αντιδήμαρχος δημοτικού έργου – δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του όμορου δήμου της Νέας Σμύρνης, ΚλαίρηΔεληγιάννη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλαιού Φαλήρου, Μελέτης [Τάκης] Βατίστας [Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου], Μιχάλης Κουμεντάκος [Πρόεδρος του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου], Μαίρη Τρύφων, Χαράλαμπος [Μπάμπης]Παπακωστόπουλος, Δημ. Μπόγρης, Γιώργος Βασιλείου, Μαρία Ζάγκα και Δέσποινα [Πέννυ] Αντωνιάδη.

Γιώργος Βασιλείου, Μιχάλης Κουμεντάκος, Μαρία Καφούρου Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Πανταζής, Φανή Πανταζή.

Οι κυρίες του Διοικητικού συμβουλίου, με τους: Γιώργο Ασημακόπουλο [Αντιδήμαρχο Πόλης], Γιώργο Βασιλείου [δημοτικό σύμβουλο] και δεξιά, τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Μελέτη [Τάκη] Βατίστα.

Πηγή: https://www.vimaonline.gr/20/article/38638/sullogos-athina-bazaar-gia-kalo-skopo

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s