Ρήγας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στο Κουρτέσι  Ηλείας  το 1955. Κατοικώ στο Π. Φάληρο, στην  οδό Άρεως  από το 1983 έως σήμερα.

Σπούδασα στο Οικονομικό τμήμα  του Πανεπιστημίου  Πειραιά  και στη  συνέχεια στο τμήμα Στατιστικής του ιδίου  Πανεπιστημίου.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από  το 1981 έως  το 2015 εργάστηκα ως Οικονομικός  Σύμβουλος στην Μεταφορική εταιρεία  EUROMET  S.A.  και παράλληλα ως Οικονομολόγος και σε άλλες εταιρείες.

Από  2015 έως σήμερα,  συμμετέχω ως  Επιχειρηματίας  σε εταιρεία διεθνών μεταφορών. Τα γραφεία της εταιρείας  βρίσκονται  στο   Π. Φάληρο .  

Από το 2004 έως 2018 διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του Α.Ο.Π.Φ. και κατά καιρούς  ταμίας στον  ίδιο σύλλογο. Επίσης  επί  12 χρόνια ήμουν επικεφαλής της διοίκησης  των Ακαδημιών μπάσκετ του Α.Ο.Π Φ και κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα της ανδρικής  αλλά και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Με γνώμονα την πολύχρονη επαγγελματική μου εμπειρία  καθώς και  την πολύχρονη δραστηριοποίησή  μου στον χώρο του αθλητισμού,  θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ μαζί σας και να αγωνιστώ με συνέπεια για ένα ΦΑΛΗΡΟ  όπου μέτρο και κέντρο θα είναι  ο άνθρωπος και  υποχρέωση όλων  μας να αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του Φαλήρου και των Φαληριωτών.
                                                                                                                    

Advertisement