Κραββαρίτης Γιώργος

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ – Msc  στα  Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Γεννήθηκε το 1985 στο Νομό  Κορινθίας και διαμένει τα τελευταία 28 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο.

-Πέρασε τα προσχολικά και μαθητικά του χρόνια στο Παλαιό  Φάληρο – 11ο Δημοτικό Παλ.Φαλήρου , 3ο Γυμνάσιο Παλ.Φαλήρου, και 3ο  Λύκειο Π. Φαλήρου από όπου και έλαβε το Απολυτήριο του.

-Το 2003 εισήχθη μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων  στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) .

-Απέκτησε το δίπλωμα του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο .

-Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στα Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος του διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών του Ε.Μ.Π. και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

-Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία  στο Κ.Ε.ΜΧ. (Όπλο Μηχανικού). Ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ , ενώ υπήρξε αθλητής της μικτής μπάσκετ του Ε.Μ.Π. με συμμετοχή σε 3 συναπτές Πανεπιστημιάδες.

-Εργάζεται από τα φοιτητικά του χρόνια στον Τεχνικό-Κατασκευαστικό και Ενεργειακό Τομέα. Αρχικά στην κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ Α.Ε. και εν συνεχεία στην εταιρεία περιβαλλοντικών μελετών/προηγμένων τεχνολογιών ΑΡΠΕΔΩΝ ΕΠΕ.Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στην εταιρεία Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και ESSENCE ENERGY A.E.  με καθήκοντα πλήρους  διαχείρισης, μελέτης και επίβλεψης Φωτοβολταϊκών Έργων και Ενεργειακών Έργων. Επί του παρόντος, εργάζεται από καίριο πόστο στην  πολυεθνική εταιρεία HANERGY με portofolio εκατοντάδων μεγάλων ενεργειακών έργων στο τομέα της ενέργειας στο χώρο της Ελλάδας , Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.

-Εχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 επαγγελματίες (μηχανικούς, τεχνικούς) σε πληθώρα τεχνικών σεμιναρίων ενεργειακών συστημάτων πιστοποιημένων από διεθνείς οργασνισμούς.

-Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα ενέργειας, ανακύκλωσης και τεχνικών κατασκευής ενεργειακών έργων.

-Είναι μέλος του Ι.Ε.Ν.Ε. (Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης) και του Κ.Α.Π.Ε. (Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας).

 

Με γνώμονα το δραστήριο πνεύμα , την νεανική ενέργεια , και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση θα ήθελα να αγωνιστώ μαζί σας για τα συμφέροντα του Παλαιού Φαλήρου και όλων των Φαληριωτών

 

Προσωπική ιστοσελίδα: http://kravvaritis.com/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s