Γιώργος Βασιλείου

site

Ποιος είναι;

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1957. Σπούδασε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου και στο τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πάτρας. Από τα παιδικά του χρόνια ζει στο Παλαιό Φάληρο. Υπήρξε αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ) στην παιδική, εφηβική και ανδρική ομάδα μπάσκετ για 10 περίπου χρόνια. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών.

Από το 1981 έως το 2002 εργάστηκε στην Αθηναϊκή Χαρτοποιία ως υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικού Ελέγχου. Από το 2004 έως το 2006 διετέλεσε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εταιρειών Τσιμέντου ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης.

Παράλληλα από το 1998 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί γραφείο στο Π. Φάληρο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός του εργάζεται ως εκπαιδευτικός και τα παιδιά του ο ένας είναι  Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ  και ο άλλος  Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά στο Δήμο Π. Φαλήρου πολλά χρόνια. Το 2008 έγινε δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του Δ. Καψάνη και το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» του Ν. Δέτση. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει διατελέσει τρεις φορές Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Α.Κ., πρόεδρος της 3ης σχολικής επιτροπής, αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της ενιαίας σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί για το ΦΑΛΗΡΟ». Την περίοδο 2014-19 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των φύλων, μέλος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s